"Petites coses fan de Torre-serona un poble gran"

L'Ajuntament en col·laboració amb l'empresa local "ILERTREN", la Residencia "ICAD" i la nostra escola "EL ROSER", vàrem desenvolupar entre tots plegats una activitat lúdica i cultural a la vegada, on es conjuntava el sector de població més petita i la més gran.

DISSABTE 29 MAIG 2021

"Petites coses fan de Torre-serona un poble gran", aquest seria el titular per la informació que ara ús detallarem i adjuntarem fotos de l'activitat.
Ahir durant el matí, L'Ajuntament en col·laboració amb l'empresa local "ILERTREN", la Residencia "ICAD" i la nostra escola "EL ROSER", vàrem desenvolupar entre tots plegats una activitat lúdica i cultural a la vegada, on es conjuntava el sector de població més petita i la més gran.
L'escola va aprofitar el treball de recerca d'una assignatura per fer la visita guiada a les instal·lacions de l'empresa Ilertren per veure "in situ" la fabricació dels trens, i després fer un recorregut pels carrers i voltants del poble amb una parada tècnica al nostre camp de golf de Torre-serona, vàrem tindre de guia local la col·laboració de l'anterior alcalde el Sr. Enric Colom, que també va gaudir de l'experiència.
Més tard, va ser el torn de la gent gran de la residència Icad, que van gaudir d'un recorregut intern pels carrers del municipi i també d'una sortida pels voltats per veure el nostre bonic entorn rural de cereals i fruiters, s'ho van passar genial, i va ser molt agraït per tots i totes el poder sortir al carrer després de tant temps tancats a les seves instal·lacions.
Tot plegat una experiència enriquidora per tothom, que esperem tornar a repetir amb tots els veïns i veïnes del municipi més endavant.