Turisme

ESGLÉSIA PARROQUIAL NOSTRA SENYORA DE L'ASSUMPCIÓ

Foto

Situada entre mitgeres amb una arcada de mig punt adornada amb un bordó, a la part dreta d'aquest bordó hi ha un petit escut amb una flor de lis, això demostrà que quan es va construir el portal de l'església pertanyia al Capítol de la Santa Església Ilerdense.

La torre del campanar de base quadrada és nova ja que va ser cremada l'any 1936.

L'Assumpció és la titular i patrona de la parroquia i està col·locada en el ninchol de l'antic altar major.

EL CALVARI

Foto

Són uns forats excavats a la roca de dubtosa utilitat. Hom creu que podrien ser trulls per a l'oli, el ví..., o també que podrien ser sarcòfags en funció de fossa comuna.

Posteriorment, en els anys de la Guerra Civil els habitants de Torre-Serona i refugiats s'amagaven sota les roques en cas de bombardejos.

Avui en dia, envoltant  les roques s'hi ha contruït un parc i una zona d'equipacions esportives per a la gent gran.

PITCH & PUTT PADDEL LLEIDA  

Foto

El Pitch&Putt de Torre-Serona és un camp de golf de 18 forats distribuïts en 10 hectàrees i que va ser inaugurat el 12 d'octubre del 2001.  En el seu recorregut hi troben tres llacs i diferents desnivells que posen a prova l'habilitat i tècnica dels jugadors.

A més disposa d'unes instal·lacions de vestuaris, bunker de pràctiques, botiga on poden trobar tot el necessari per jugar al pitch & putt i un bar-restaurant per completar tota una jornada de golf amb una suculenta gastronomia.